Groep 5

Welkom bij groep 5. 

Hieronder vindt u de activiteiten van groep 5. Naast een kleine toelichting van de activiteit zijn er natuurlijk foto's bij geplaatst om meteen een leuke indruk te krijgen. 

BERICHTEN

05 nov 2019 - Kinderboekenweek ' Gruwelijk eng'
Preview foto De kinderboekenweek ging op 4 oktober van start: op het speelplein dansten en zongen we op het liedje van Kinderen voor kinderen. Op vrijdagmiddag kwam groep 5 voorlezen. Wat ging dat gezellig! En de kinderen uit groep 1b kunnen al erg goed naar voorleesverhalen luisteren.  

01 nov 2019 - Zwemmen met kleren aan!
Preview foto Een regenjas, langenmouwen T-shirt, spijkerbroek, schoenen en sokken, met kleren aan zwemmen! We moesten 15 banen in 15 minuten zwemmen, dat is zwaar. Het was een gekke ervaring in je kleren met regenjas aan in het zwembad springen, maar het was ook wel grappig om de foto's later te zien. Je moet ook een keer een examen doen heel zwaar maar toch ook wel leuk dat zwemmen.

30 okt 2019 - Rekenles meten - Camping
Preview foto Tijdens een rekenles moesten de kinderen in hun boek aangeven waar je het beste een caravan kunt neerzetten op een camping. Maar wat is er nou leerzamer dan de camping op schaal na te maken op het schoolplein? De kinderen hebben staan meten en hebben uiteindelijk allemaal hun plekje gevonden op camping schoolnaam'.

 

Wilt u meegenieten met het werk dat de leerlingen gemaakt hebben? Neem dan een kijkje in het fotoboek rechts.